Shop Cleaning

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring er en grundig rengjøring av alle overflater, både de som rengjøres regelmessig og spesielt de som ikke inngår i regelmessig rengjøring, i hjemmet, butikken eller på kontoret.

Som oftest vasker man alt fra tak til gulv, ventiler, armaturer, listverk, avsatser, vinduspuss, grundig rengjøring av kjøkken inkluderer vask av kjøleskap, fryser og mikrobølgeovn, og grundig vask av toaletter. Vi avslutter med gulvpleie; nullstilling, polish, voksing, olje tregulv, steingulv – Vi kan alt!

Når man gjør hovedrengjøring er det utrolig viktig at man tenker på hva man gjør og hvordan man skal gjøre det. Hvordan de ulike materialene vi jobber med reagerer på kjemikalier og vann, og at det blir riktig dosering – feil middel eller for mye er ikke bra, og kan ødelegge de ulike materialene. Selv vann kan skade mer enn man tror. Det er mange som bruker altfor mye vann, noe som kan føre til fuktskader og andre uheldige situasjoner. Polish bruker vi selvfølgelig ikke på stein og tregulv.

Dere bestemmer selvsagt selv hva dere ønsker hjelp med. Gulvpleie eller teppe-rens, støvtørking og vask på steder ovenfor der en vanligvis strekker til eller gardinvask.
Ring eller send en e-post til oss så kontakter vi deg eller lager et prisoverslag så fort som mulig.

Vi er blant de beste i vår bransje, velg oss og føl forskjellen!